What are the best cities offering the best work environment for graphic designers?

تم إضافة السؤال من قبل Mahmoud Mohamed ElSayed , Property Consultant , Phantom House
تاريخ النشر: 2013/04/27

In US following 2 cities paying the highest in US$, with comfortable work environment.
Washington, DC Metro area :Average Salary: $81,163 Bridgeport, CT :Average Salary: $78,353 Thanks,

Muhammad Ali Faisal
من قبل Muhammad Ali Faisal , Lead Artist , OZI Technology

Arab Countries i.e Dubai, Abu Dehbi

Ashjan Al-Sulaiman
من قبل Ashjan Al-Sulaiman , PD member , TATA Consultancy Services , Aramco Project

I'm not sure of the company , but working as App designer is the best ^__^

rawia أبواليمن
من قبل rawia أبواليمن , سكرتيرة , شركة هندسية

European countries without Arab and foreign

Hameed Ullah
من قبل Hameed Ullah , Document Controller , C.A.T - Contracting & Trading

Dubai, Abu Dhabi

Farah Deeba
من قبل Farah Deeba , Computer Operator , DHA

lahore ,karachi and islamabad in Pakistan.