What's your biggest dream in life?

تم إضافة السؤال من قبل DR MD ANWAR HOSSAIN , Moderator , bayt.com
تاريخ النشر: 2016/10/05
صلاح عمر سالم الكربي
من قبل صلاح عمر سالم الكربي , أستاذ , المعهد الوطني البريطاني

There are many dreams life, some of them are first i want have my  project in teaching , second i want complete my study up to be a doctor in english language, third is i want be a famous man in the world.

سفيان حدادي
من قبل سفيان حدادي , تدقيق مالي ،محاسب ، بائع , شركة بيع المشروبان الغير كحولية

Sorry but thisThe secret of my life