What is the current situation of the Job Market for Technical Inside Sales (Electrical - Oil & Gas) in UAE?

تم إضافة السؤال من قبل Jobin George , Inside Sales Executive cum Customer Care Representative , Everest Electricals and Electronics Appliances
تاريخ النشر: 2016/10/03
DR MD ANWAR HOSSAIN
من قبل DR MD ANWAR HOSSAIN , Moderator , bayt.com

I currently very good situation of the job market for technical inside of sales.