What is the better software modeling to analyze Steel constructions frames?

تم إضافة السؤال من قبل ABDELOUAHAB ZEKOUM , Technical Sales Engineer , EPE BATIMETAL SPA
تاريخ النشر: 2016/09/26
mutaz jariri
من قبل mutaz jariri , saudi arabia -al riyad , Sabk industrial company

Robot Structural Analaysis

Muhammad Asif
من قبل Muhammad Asif , Project Site Engineer , Hyundai Engineering &Steel Industries

Abaqus and Ansys are are best software modeling to steel structure frames.

Abd Elmonim Dawelnour
من قبل Abd Elmonim Dawelnour , Qc Civil Inspector , TUV Rheinland Arabia

Prokon structural analysis and design software still the best in my opinion