What are the disadvantages of steel constructions?

تم إضافة السؤال من قبل DAVID SEGWATI
Fazl Ahamed Mohammed Nazeer
من قبل Fazl Ahamed Mohammed Nazeer , Owner , Smart Dream City Builders

1.CORROSION

2.HIGH MAINTENANCE COST THAN CONCRETE

3.LESS FIRE RESISTANCE, COMPARE TO CONCRETE

4. USER FRIENDLY

Rashid Pervez
من قبل Rashid Pervez , Financial Consultant , Dewan Motors Pvt Limited

The advantage is need; disadvantage is not need.