Calling on subject matter experts for the judgment,would be, used in which of the following scope management process?

A. InitiationB. PlanningC. DefinitionD. Change control.

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2016/09/25
Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.

In my opinion  ----   A. Initiation

Imran Ahmed
من قبل Imran Ahmed , Manager-Planning & Delay Analyst , Nesma United Industries (NUI) Saudi Arabia

Option-C Definition................................