What are the duties and responsibilities of an HR Generalist?

تم إضافة السؤال من قبل NOUFAL PUTHAN PEEDIYEKKAL , Office Manager , AL MAWASIM TRANSLATION AND SERVICES
تاريخ النشر: 2016/09/10
Abraham Osako
من قبل Abraham Osako , Maintenance department , Idume

Implements human resources programs by providing human resources services, including talent acquisition, staffing, employment processing, compensation, health and welfare benefits, training and development, records management, safety and health, succession planning, employee relations and retention