Some functions on websites asked to add a cover letter to application of the job. How to be a version of the letter?

Also how to be a cover letter specificationsٍِِِِ

تم إضافة السؤال من قبل Ibrahim Elsayed Soliman Ahmed , مشرف قطاع الغرف , تفاصيل للوحدات الفندقية
تاريخ النشر: 2016/09/06
Bassam KHOURY
من قبل Bassam KHOURY , Founder & Editor-in-Chief , PetTalk Magazine

You can easily search google for "Cover Letter Sample" and you will have so many options that you'll be able to personalise and adjust according to your needs.