Which accounting assumption assumes that an enterprise will continue in operation long enough to carry out its existing objectives and commitments?

تم إضافة السؤال من قبل james davidson
تاريخ النشر: 2016/09/04
Al Jun Solomon
من قبل Al Jun Solomon , Accounts cum Audit Staff , Petrolier Corporation

Going concern assumption states that an enterprise or a business entity will remain in operation unless there's an indication or evidence to the contrary.