Business entity concept/Economic Entity Assumption is the concept states that the business exists separately and distinct from its owners

تم إضافة السؤال من قبل Khaled Mohee Eldeen Abbas Mahmoud , Chartered Accountant # 10465 , Self-employed
تاريخ النشر: 2014/07/16
Mubashar Majeed
من قبل Mubashar Majeed , Lecturer , School of Advance business and commerce (SABAC)

true