As per NFPA 14, class III fire hose cabinet coverage shall not be as per class II. Based on what basis I should distribute class III cabinet?

The location is car parking undergroun.

تم إضافة السؤال من قبل Fakhri Al-Bobali , Fire and Life Safety Design Engineer , Nesma & Partners
تاريخ النشر: 2016/08/25
ansari azhar
من قبل ansari azhar , designer engineer , Saudi Factory For Fire Equipments (SFFECO)

yes you should distribute class III