What are the regulations of the car parkings in gulf ? specially in Qatar?

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed Saeed , Senior Architect grae-A , Dimensions Engineering Consultant
تاريخ النشر: 2013/09/05
Noushad Babu M.A
من قبل Noushad Babu M.A , Senior Architectural CAD Designer , P&T Architects & Engineers Ltd.

Parallel parking2.5x5.00 road6wide

Mohammed Mhanna
من قبل Mohammed Mhanna , Cnc Programmer Furniture Designer , Safeen Company

As Mr. "Noushad Babu M.A" said ,,,,2.5x5.00 // parking

Ahmed Saeed
من قبل Ahmed Saeed , Senior Architect grae-A , Dimensions Engineering Consultant

What about the car ramp ?