What is the difference between hse safety plan & hse environmental?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2016/08/25
Joselito Maglaqui
من قبل Joselito Maglaqui , HSSE Systems & Assurance Engineer - Currently looking for a job , Shell Philippines / Brunel - Finished contract

Safety plan is a guide dealing with contruction while enironmental plan deals with preventing damage to the environment.