What is the difference between project safety plan & method of statement ?

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed Abass , Senior Safety Supervisor , Suez Canal Container Terminal
تاريخ النشر: 2013/10/17
Uchenna Okpara
من قبل Uchenna Okpara , Safety Officer , Emoca Nigeria Limited

A project safety plan is all the plans expected to be achieved regarding health and safety in a project while a method of statement outlines the procedures for carrying out any task