What is the main objective of Arab Monetary Fund, and what is the number of members in it ?

تم إضافة السؤال من قبل Samer Khatib , Economics Moderator , Bayt.com
تاريخ النشر: 2016/08/11
Samer Khatib
من قبل Samer Khatib , Economics Moderator , Bayt.com

Hi Mrs. lilly my question is about the arab monetary fund not league of the arab states ;)

lilly hud hud
من قبل lilly hud hud , translator /project manager /event planner /american native speaker , Ibrahim shawheen group

to have middle east peace in jordan and arab countries