What are the steps an Arab country takes in receiving a loan from the International Monetary Fund?

تم إضافة السؤال من قبل Abdullah Mahhaden, CFA, CPA , Assurance Manager , Grant Thornton
تاريخ النشر: 2013/06/18
fouad بلبيض
من قبل fouad بلبيض , إداري , بلدية أرزيو

First of affectation is the necessary steps to return these funds in a timely manner from the International Monetary loan taking knowledge in bank loan