ماذا يكون تصرفك اذا سمعت احد زملاء العمل عنك ولكنه رأي غير جيد تقوله لزملاء أخرين ولكن دون ان توجهه لك مباشره؟

تم إضافة السؤال من قبل ابراهيم محمد محمود شهاب الدين , محاسب , انتجريتد سوليوشن للأستثمارات العقاريه وادارة المشروعات
تاريخ النشر: 2013/09/24
diaa محمد عبد المنعم
من قبل diaa محمد عبد المنعم , مشرف او مراقب تشطيبات , ارسكوم للانشاء والصناعه

اعيبر انني لم اسمع شيء لاننا في مجال عمبل وليس هناك وقت لدي لارد وادعه وشانه ليتعلم هو من اخطايه

Nesreen Nageh Salah Abd-elghany El shafey
من قبل Nesreen Nageh Salah Abd-elghany El shafey , Volunteer in IEEE minia student branch , IEEE الفرع الطلابى

لو انا اتحطيت فى الموقف ده فتصرفى هو انى اروح للشخص ده واتكلم معاه واعرف ليه بيقول كده او ليه رايه ده فيا هل هو شاف منى حاجه ادت الى رايه ده ولا هو كده بيتكلم عنى من غير ميعرفنى ..وهقول للشخص ده انه لو احتاج يقول رايه فيا يقلهولى انا مباشره وان لم ينفعنى هذا الراى فى انه يغيرنى للاحسن موش هيضرنى فى شىء اذا كنت واثق من نفسى واللى بعمله