What will be the charachteristics of your dream project team?

تم إضافة السؤال من قبل Fazal Ur Rehman Shah , Senior Consultant/IT Project Manager , SANADC
تاريخ النشر: 2013/09/24
Joefil C. Jocson
من قبل Joefil C. Jocson , CEO/President , Dyas Construction and Management Consultants

Dream Team? Full of talented, energetic, precise, experts, disciplined and organized Project Management Team. Of course, with full upper management support.