What do you do if you find a manufacturing process does not reach the manufacturing objectives?

i will reserch more project to keep employee in her position in my  factory

تم إضافة السؤال من قبل karim omrane , Operations Coordinator/Manager , Global métallique industrie
تاريخ النشر: 2016/07/26
Imad Hamdi  Jamal Ahmed Khalifa
من قبل Imad Hamdi Jamal Ahmed Khalifa , مراقب الجودة , عاطف خليفه للبلاستك

Report responsible for manufacturing quality