كيف يمكن ايجاد وظيفة في مجال دراستك علما انه دائما يطلبون خبرة وانت لا تعمل في مجال دراستك ؟

تم إضافة السؤال من قبل alaa liswe , ِAdministrative Assistant , Arab Open University
تاريخ النشر: 2016/07/26
آيات حسين شحاته الشريف
من قبل آيات حسين شحاته الشريف , Frontend Web Developer , Agazaclick

حسب مجالك

البرمجة وال IT عموما بيحتاج منك اعمال سابقة كإثبات ان عندك خبرة

خبرتنا في مجالنا دايما بتيجي من الاعمال السابقة .. انصح أي حد  بأنه يطبق اللي درسه علي هيئة مشاريع وبالتالي يكون عنده عمل او اكتر جاهزين يقدر يعرضهم علي العملاء والشركات عشان التقييم يتم من خلالهم

عبدالرزاق رحمون
من قبل عبدالرزاق رحمون , IT engineer , Ministry of Education

معادلة صعبة لا تقبل حل في البلدان العربية