What is the NFPA code for Pump room, foam system, water spray system, pre action system, sprinkler system & hydrant?

تم إضافة السؤال من قبل Ganesan K , MEP REVIT Modeler , Grune Designs Private Limited
تاريخ النشر: 2016/07/23
Omneya Gharib
من قبل Omneya Gharib

Pump room NEFA=20

Foam&water sray system NEFA=16

Sprinkler system NEFA=13

Hydrant NEFA=24

ISLAM ELZAYAT
من قبل ISLAM ELZAYAT , Senior Mechanical Engineer , China State Construction Engineering Corp. Egypt

PUMP ROOM NFPA 20 , FOAM & WATER SPRAY SYSTEM NFPA 16 , SPRINLER SYSTEM NFPA 13 , Hydrant NFPA 24

harish alam
من قبل harish alam , Mechanical Engineer , Seder Group

Hi Ganesan,

Please refer to following NFPA Codes for:

Pump Room: NFPA20

Foam System: NFPA16

Pre Action System & Sprinkler System NFPA 13

Hydrants: NFPA24.

Hope it will help you.

Thanks.

Ganesan K
من قبل Ganesan K , MEP REVIT Modeler , Grune Designs Private Limited

Pump room - NFPA 20

Foam - NFPA 16

Water spray - NFPA 15

Sprinkler - NFPA 13

Pre action - NFPA 13

Hydrant - NFPA 24