The minimum value of camber provided for thin bituminous surface hill roads, is?

تم إضافة السؤال من قبل Ksenija Kancelak , Construction Project Manager , City of Koprivnica, Koprivnica (Croatia)
تاريخ النشر: 2016/07/20

Thanks for the invitation. Sorry I do not know the exact answer.

يوسف دمدوم
من قبل يوسف دمدوم , مهندس و مسير , مقاولة اشغال البناء

Thank you for the invitation

i agree the option B 2.5%

hisham abu dagga
من قبل hisham abu dagga , Project Manager / مدير مشاريع , مؤسسة عبدالكريم العواض للمقاولات

Thank you for the invitation

Option B