Which American Institute Standard does Piping Engineer refer?

تم إضافة السؤال من قبل Syed Rehman
تاريخ النشر: 2016/07/11
Mohammad Elias  Kako
من قبل Mohammad Elias Kako , Mechanical Engineer / Supervision , Al Otaishan Consulting Engineers

American Petroleum Institute 1104

Sajid Siddique
من قبل Sajid Siddique , Quality Control Inspector , Bonn Metal Const.Ind.L.L.C

American Petroleum Institute (API)

American Society for Testing and Material (ASTM)

American National standard Institute (ANSI)

American Welding Society (AWS)

American Society for Mechanical Engineers(ASME)

ASME B31.1 AND B31.3

Meddi Febiyanto
من قبل Meddi Febiyanto , Senior QAQC Coordinator , JFE Engineering Indonesia

ASME B31.3 Process Piping

ASME B31.4 Pipeline Transportation System for liquids and Slurries

ASME B31.8 Gas Transmission and Distribution Piping System

ASME B16.5 Pipe Flange and Flanged Fittings

ASME/ANSI B16.20 Metallic Gasket for pipe flange, ring joint, spiral wound and jacked

ASME/ANSU B16.21 Nonmetallic Flat Gasket for pipe flange

ASME Sec IX Welding Procedure and performance specification

ASME Sec V Nondestructive Examination

API 5L Specification for line pipe

API 1104 Standard for Welding Pipeline and Related Facilities

ASTM A370 Standard Test Methods and Definitions for Mechanical Testing of Steel Products

rabah mekdiche
من قبل rabah mekdiche , FONCTIONNAIRE EN TÔLERIE + TUYAUTERIE + HYDROCARBURE , SONATRACH - ALGERIE

American society of  Mechanical Engineers (ASME)

syed gulam saqlain
من قبل syed gulam saqlain , Site In-Charge , Tritorc Equipment Pvt. Ltd

ASME / ANSI

ASME B31.3 FOR PROCESS PIPING

ROBERT CALIMLIM
من قبل ROBERT CALIMLIM , QA/QC Manager -HVAC Design Engineer , Shimizu /DCJC

ANSI STD. and ASME Code

ANSI- American National Standard Institute

ASME Code - B31.3 - Hydro carbons Piping