Which American Institute Standard does Piping Engineer refer?

تم إضافة السؤال من قبل Syed Rehman
تاريخ النشر: 2016/07/11
Mohamed El-Meki BOURAS
من قبل Mohamed El-Meki BOURAS , Inspecteur CT Pression , Vinçotte International Algérie

ASME B31.1, ASME B31.3 , API , ASTM

Dan Cascaval
من قبل Dan Cascaval , Piping Construction Enginer (Project Management role) , TOTAL

ASME, ASTM, API the mostimportant standards

Pranav Kulkarni
من قبل Pranav Kulkarni , Chief Engineer , Anyums Designs

ASME, API, ASTM THESE ARE SOME IMPORTANT STANDARDS.

Pavanraj C K
من قبل Pavanraj C K , Mechanical QC Engineer , Eversendai Engineering LLC Dubai

B31.3 PROCESS PIPING & B31.1 POWER PIPING.  THESE ARE REFERRED FOR PIPING.

SAFVAN T P
من قبل SAFVAN T P , QA/QC engineeer , Tecpro-Infra projects Ltd

ASME (Amecrican Society of Mechanical engineers)