Tell me something about ur self?

Gradiate Post graduate

تم إضافة السؤال من قبل Mr. Shaharyar Mohammed Khan , sales supervisor , home dacor
تاريخ النشر: 2013/09/23
sagar raut
من قبل sagar raut , shift incharge , Gloria jean’s Coffee’s (Art Barista) Al khaja Hospitality L.L.C

My name is Sagar Raut.I am from Nepal.I am 22 years old.I have done graduation in management.I have total of 4 years experience in hospitality .currently i am working as a shift incharge in GLORIA JEANS COFFEE.international city dragon mart 2 .Dubai.

Rostom El Baz
من قبل Rostom El Baz , ICT-Project Engineer , Alghanim International

I am not admired of a routine work.