What are the opportunities for Freshers from Post graduate in Environmental Engineering with graduation in civil Engineering?

تم إضافة السؤال من قبل Indumathi Gunasekaran
تاريخ النشر: 2014/05/08
Mohamed Helal
من قبل Mohamed Helal , Project Manager , GROUP CONSULT INTERNATIONAL

Thanks for invitation....I endorse Experts answers

Biplab Khan
من قبل Biplab Khan , sURVEYOR , BUET

They can get enough funding in ph.D in abroad than other sector.still there is prossibility to do new things in Environmental Engineering.