Can we connect FHC in Auto Wet Sprinkler close loop dia 100mm after the Zone CONTROL VALVE?

تم إضافة السؤال من قبل Candido Cabral
تاريخ النشر: 2016/06/28
Arul kumaran panneerselvam
من قبل Arul kumaran panneerselvam , Mechanical Engineer (Plumbing & Fire Fighting) , TRAGS Electrical & Air-Conditioning CO.

We cannot connect the FHC line intomm dia auto wet sprinkler close loop after Zone control valve. It should be before the Zone control valve .

ansari azhar
من قبل ansari azhar , designer engineer , Saudi Factory For Fire Equipments (SFFECO)

NO ITS BETTER TO TAKE A SEPRATE LINE BEFORE ZONE CONTROLE VALAVE