What is separation of duties?

تم إضافة السؤال من قبل Shameer Nazir Madari , Assistant Finance Manager , METAL AND RECYCLING COMPANY K.S.C. (PUBLIC)
تاريخ النشر: 2016/06/27
Emilia Gomes de Almeida
من قبل Emilia Gomes de Almeida , Head of Finance , Publicis Group

Segragation of duties is a procedure of internal control that breaks down a task with different stages of completion into multiple tasks perfomed by different employees to avoid mistakes, errord, fraud and total control.