How do you deal with a mixed level classroom? What best practices do you use in assessment?

تم إضافة السؤال من قبل Charles Batstone , Trainer , Total Al Bukhoosh Academy
تاريخ النشر: 2016/06/26
Sadjia Droueche
من قبل Sadjia Droueche , AP chemistry teacher , Al Bayan Bilingual School

Grouping , Peer tutoring, formative assessment to detect the misconceptions