From your professional experience, what are the processes that you own that match the international level of best practices?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2013/07/22
SIVADASAN PANTHEERADI
من قبل SIVADASAN PANTHEERADI , Sr ADMN ( Actively looking for a NEW JOB) , DYNCORP INTERNATIONAL LLC (US COMPANY)

1.
Establish a governing supply chain council2.
Properly align and staff the supply chain organization3.
Make the technology work for you4.
Establish alliances with key suppliers

حازم عبد الحميد محمد دياب
من قبل حازم عبد الحميد محمد دياب , technical office manager , Kased Khair

applying ERP & SCM know how to use technology and new systems