The practice of ceasing mass inspections and ending awards based on price is credited to?

A. Edward Deming

B. Philip Crosby

C. Juran

D. Pareto

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2016/06/18

Option A is the  answer.

Deming's  14 Principles give us a hint in this regard.

Ksenija Kancelak
من قبل Ksenija Kancelak , Construction Project Manager , City of Koprivnica, Koprivnica (Croatia)

The right answer is:

A. Edward D

sardar mardookhy
من قبل sardar mardookhy , PMP certified Project manager , MCCI

A. Edward Deming,

Thanks for invite