هل يلزم وجود رخصة قياده أو أن تكون ملكية السيارة باسمي في حالة وقوع حادث لاسمح الله والسيارة مؤمنة تأمين شامل؟

تم إضافة السؤال من قبل Saad M. S. Al-Otibie , مدير مبيعات القطاع الحكومي و كبار العملاء , شركة الاله للاستثمار ( شركة الاله الزراعية سابقا ) .
تاريخ النشر: 2016/06/17
Mamoun elbaghir abdalla mhamad Eltayeb
من قبل Mamoun elbaghir abdalla mhamad Eltayeb , Insurance agent / Producer , Albaraka Insurance Company

حتى تدفع لك شركة التامين التعويض عن الخسارة والأضرار التى لحقت بسيارتك لابد أن تكون :-ء

1/ معك رخصة قيادة سارية المفعول حين الحادث

2/ ملكية السيارة ووثيقة التامين باسمك أو بأسمك ولصالح جهة أخرى

وشكرا"لك

ايوا لازم يكون في رخصه قياده  لان الشرطه بتعمل تحريات وحاجات زي كده فلازم يكون علي الاقل ملكيه لسياره علشانك انت هتضر خلاف لاسمح الله لو عملت حادث وربنا يسترها عليك