Do you agree with the usage of astral projection or other spiritual methods if they were real in investigating crimes? Or will you stick to logic?

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed Alkhamali
تاريخ النشر: 2016/06/12
Kashif Ahmed Khan
من قبل Kashif Ahmed Khan , Data Encoder , شركة الشرقية للخدمات التجارية

For investigating crimes one should have to stick to Logic because there must be some clues left in every crime scene