What is the difference between FLOAT and DOUBLE in MySql?

تم إضافة السؤال من قبل Sameer Ahmed Z , Project Assitant , Indian Institute of Science
تاريخ النشر: 2016/06/06
pintu kumar yadav
من قبل pintu kumar yadav , web developer , redfacetech.net

1.Float is for single-precision, but double is for double-precision numbers.

2.float  four bytes for single-precision ,but double eight bytes for double-precision values.

Mounika Kusam
من قبل Mounika Kusam

MySQL uses four bytes for single-precision values and eight bytes for double-precision values.