A document called _ is created by decomposing the project scope into smaller, more manageable elements.?

  Scope Statement   Network Logic Diagram   Work Breakdown Structure   Requested Change

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Hamid Munir PMP , Program Manager , Ericsson AB
تاريخ النشر: 2016/05/29
SHAIKH NISAR MOHAMED  SHARIF
من قبل SHAIKH NISAR MOHAMED SHARIF , Project Head , AL Fattan Contracting & Properties Management

Option: C WBS – Work Breakdown Structure is the process of subdividing project deliverables and project work into smaller, more manageable components.

DR MD ANWAR HOSSAIN
من قبل DR MD ANWAR HOSSAIN , Moderator , bayt.com

I also agree with Muhammad Farooq that work breakdown structure.

Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.

Option --- Work Breakdown structure