What are critical factors that affect consumer buying behavior?

تم إضافة السؤال من قبل Emmanuel Wamweta , production supervisor , Tembo Steel Rolling
تاريخ النشر: 2016/05/29
Emmanuel Wamweta
من قبل Emmanuel Wamweta , production supervisor , Tembo Steel Rolling

Cultural factors- culture, sub-culture, social class

Social factors- groups & peers, family background & influence, roles & status.

Personal factors- Age bracket & life-cycle stages, occupation, economic situation, lifestyle, personality & self concept.

Psychological factors-motivation, morale & bandwagon effect, perceptions & superstions, learning & role playing, beliefs & attitudes