What is effect of the customer loyalty improvement on the selling process ?

تم إضافة السؤال من قبل Sattar Abdulkarim Mohamed , Country Sales Director , Ideal Technical Solutions
تاريخ النشر: 2016/05/24
Uzair Ilyas Razzaqui - ACPA
من قبل Uzair Ilyas Razzaqui - ACPA , Deputy Manager Internal Audit , International Steels Limited

Due to customer loyalty improvement you have a steady and growing sales as loyal customers are less likely to switch to other products secondly they would suggest other people to buy the product.