In your opinion, why gulf countrys does not opt ​​for renewable energy, such as solar, wind or hydro energy?

تم إضافة السؤال من قبل Karim Tazi Cherti , Civil Engineer , WSP
تاريخ النشر: 2013/09/21
Muhammad Saad Khan
من قبل Muhammad Saad Khan , Postdoctoral Research Associate , Texas A&M University

Since they have aboundant resources of conventional energies, although they start realizing the importance of renewable energy sources.