Is Surpac only useful in the mining industry?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2016/05/12
Lamyae ET-TALYDY
من قبل Lamyae ET-TALYDY , Stagiaire , Compagnie Minière de Touissit

Surpac is very useful ,it covers all discipline,Geology,Ressource Modeling,Mine enginering ,Survey,Production,Surfae and underground ,but there are others softwares also for mining industry.

Bibhudendra Kumar Rautray Suja
من قبل Bibhudendra Kumar Rautray Suja , Asst. Mines Manager , Lafarge Umiam Mining Pvt. Ltd

For opencast mining, SURPAC is very useful. But, there are other softwares also for mining.