What types of port analyzer / Monitoring tools are used in industry today? And which of them are cost effective?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Usman , Production Support Engineer , UDHC
تاريخ النشر: 2016/03/20
Abdul Razzaq
من قبل Abdul Razzaq , Network Admin , RISE

Hi Cacti and Zabbix are on of them. Both can analyze inbound and outbound traffic.

you can monitor ports utilization and bandwidth checks using these softwares