What are the Requirements Collection Tools?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2016/05/12
Thyagarajan Sundaramoorthy
من قبل Thyagarajan Sundaramoorthy , Senior Business Analyst , Photon Interactive Pvt. Ltd

Brainstorming and Questionnaire

sardar mardookhy
من قبل sardar mardookhy , PMP certified Project manager , MCCI

according to PMBOK 5.:

interviews

focus groups

workshops

DM techniques

questionnaires and surveys

observations

bench marking

context diagram

document analysis

...

Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi
من قبل Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi , Shared Services Supervisor , Saudi Musheera Co. Ltd.

wait more details from our expert on this field