3 phase transformer 10/13 mva 132kv /11kv what current will be on primary and what will be on secondary ... prim 11kv sec 132kv?

تم إضافة السؤال من قبل murtaza abbasi , Electrical Supervoiser , Saudi Binladun Group
تاريخ النشر: 2016/05/09
Abdulrahman Alyami
من قبل Abdulrahman Alyami , Electrical Engineer - Cathodic Protection , SNC-Lavalin Fayez Engineering

Why is the rated power in this form 10/13 MVA?