مكيفي سبيلت شباك اشتغل ربع ساعه وبعدها فصل و أصبح يصدر صوت عادي بدون أي هواء لاحار ولا بارد شغال بدون هواء؟

تم إضافة السؤال من قبل khalil المنبري
تاريخ النشر: 2016/05/06
Michael Zekry
من قبل Michael Zekry

ممكن يكون الصوت اللي يكون من الكباس او موتور المروحه الخارجيه

mustafa داغر
من قبل mustafa داغر

ربما يكون يحتاج الى كباستور تشغيل او هناك مشكله بالكباس او تسريب للفريون

bilal haj suliman
من قبل bilal haj suliman , Mechanical Project Engineer , Saudi Amana Contracting & steel buildings – DuBox

تاكد من وصول الكهرباء للوحده الخارجيه