لدي هاردسك وكان يظهر شاشة يجب الفورمات وبعد محاولات اشتغل لمدة يوم تقريبا وثم خرب واصبح يظهر صوت clicking؟

قمت بفتحه متوقعة ان اجد الرأس ملتصق على القرص ولكن وجدته سليم وفي مكانه الصحيح فاغلقته و من بعدها اصبح يظهر صوت فهل اقوم بفتحه مرة اخرى؟لأنني ذهبت لمحل لاستعادة الملفات وقال يجب ان ادفع ريال سعودي! و هو فقط استمع الى الصوت و لم يقم بفتحه

تم إضافة السؤال من قبل Noura Alqahtani
تاريخ النشر: 2016/01/01

المشكل عدا علية من قبل المشكل وهو

اما القرص مخدوش في مكان لان ابرت القرائة لربما عندما تعقب عليه تعمل ذلك الصوت من شدة الخدوش

او ابرت القرائة كسرة فهي حساسة جدا جدا فهي مصنوعة من ارق الخطوط  او لربما تكون انقلب راسها الفوقي او التحتي

وان لقيت المشكل في الديسك او الابرة فيمكنك الحصول عليها من قرص اخر او شرائها عبر الانترنت وسلام

Gaber Boraey
من قبل Gaber Boraey , Maintenance Engineer , lamps for lighting systems

اخى ده ععطل ميديا بالهارد لو البيانات عليه مهمة حاول تشوف هارد زيه بالضبط و تكون الميديا فيه سليمة و تبدلها فى االهارد بتاعك لكن تحتاج فنى يعمل الشغل ده فى الهارد لانه هيفك لحامات البوردة و يحلمها تانى دون تلف

ده الحل الوحيد بالنسبة للهارد بتاعك و هو انك تغير الميديا

و بالتوفيق