What is the principle behind the role model of a professional graduate?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2013/09/21
md shahzada ALAM
من قبل md shahzada ALAM , RF Engineer , Reckon Info System Pvt Ltd.

It is used to analyse the rf collected log files by the rf engineer and preparing the report for completio the wcc. and we can see all the information of all sites from this software.