Do you think that you have a good command over administrative work?

تم إضافة السؤال من قبل Binod Timsina , Human Resources Business Partner , CG Corp Global │ Chaudhary Group
تاريخ النشر: 2013/05/03
Binod Timsina
من قبل Binod Timsina , Human Resources Business Partner , CG Corp Global │ Chaudhary Group

Of course.
By my work and my passion towards my admin work and long experience over admin work itself tells it.