What is the impact of establishing an Escrow department in banks for international trading transactions?

do you prefer LC for international trading or other payment methods

تم إضافة السؤال من قبل zoulikha Ben KaaKaa , cosultant and sales manager , infiniti trading company ltd(hk)
تاريخ النشر: 2016/04/27
Ashraf E. Mahmoud (PhD)
من قبل Ashraf E. Mahmoud (PhD) , University Lecturer, Freelancer Consultant and Trainer for Int'l Business & Banking TF. , FreeLancer

In a very brief wording,

Establishing or initiating an escrow department in banks for international trading transactions will definitely mitigate risks for these type of transactions.