ما افضل طريقه لتركيب البانيو قبل البلاط؟

تم إضافة السؤال من قبل mostafa mohammed hassanen abdalghany ahmed , Plumbing Foreman , الغانم انترنشونال للتجاره والمقاولات
تاريخ النشر: 2016/04/26
Nidal Ali watfa علي وطفى
من قبل Nidal Ali watfa علي وطفى , مدير اداري وتنفيذي , Rio Muni Temberland

نقوم بصب الارضية للبانيو بخليط من الاسمنت والرمل والحصى (باطون) وبسماكة خمسة سم عالاقل وتكون الارضية مائلة الى المصفاة بحيث لانترك فراغ بين البلاط والارضية خوفا من التسرب بعد الاستعمال والافضل اختيار بلاط للارضية بجودة ممتازة ومساحة البلاطة تكون كافية للارضية ونتجنب الفواصل بين البلاط قدر الامكان وبعد الانتهاء نقوم بترويب البلاط باسمنت خاص وحبذا لويكون الخليط معه مادة البليبون المانع للنش والله الموفق

رشدي حافظ عثمان ابراهيم
من قبل رشدي حافظ عثمان ابراهيم , مساعد سباك , الشروق لتشيد والبناء

تثبيت قاعده البنيو قبل البلاط بعمل ارضيه منسبه لهو عن طريق عمال مسطح مستوي لهو من التوب والاسمنت لكي لا يجعلهو غير متفاعل مع السطح ويكون ثابت ولا يكون فراغ بينهو وبين الاسمنت لكي لا يك ون عرضه للكسر اسنا استعمالهو بعد التشطيب  والله الموفق

ahmed amr
من قبل ahmed amr , صنايعى , لايوجد

عن طريق لزقه ببعض قطع البلاط المكسر

Ahmad Galal
من قبل Ahmad Galal , فني صحي , الروبي للموقولات

1 ازا كان البنيو فبر  نقوم بعمل تلبيش البانيو من الخارج بستخدام سلك حديد ومونه اسمنت شديد لحمايت البانيو من الصدمات وعدم الفرغات 2اخد وزنه من ميزان الخرطوم من باب الشقه ,,(شرب ) علي مكان البنيو 3تركيب البنيو بستخدام الاسمنت المخمر تحت البانيو 4 تركيب صرف البانيو علي البيبه 5تقفيل دواران البنيو من الخارج بلطوب المصمت لمتصاص الرطوبه  6 تشريب البانيو بلباني من الخارج

Mohammed Hussein   Mohamed Shafie
من قبل Mohammed Hussein Mohamed Shafie , مدير صيانة , بولي تك للبلاستيك والكيماويات

الافضل بعد تركيب البلاط او السيراميك  للتخفيف من احمال السقف

ابو زيزو
من قبل ابو زيزو

بعد البلاط ويفضل عزل اسفل البانيو بماده العزل

abdou elwahab ghanem
من قبل abdou elwahab ghanem , مندوب , المنصورة

افضل طريقه هي بعد البلاط سهل التركيب و غير كده مش بيكون حمل زائد علي السقف