I have 2 Server DC and ADC, DHCP installed for both domain DC and ADC, we have to assign IP address For 50 system,how to assign for IP address?

تم إضافة السؤال من قبل Abuthagier Asharafali , IT Technical Support Engineer , TOPWNET(ALSHAYA PROJECT)
تاريخ النشر: 2016/04/26
Saqib Fayaz
من قبل Saqib Fayaz , System Administrator , parco

are you asking about DHCP role?

Hussien Hussien
من قبل Hussien Hussien

ones the DHCP Configured , you have to open DHCP roll and go to ipv4 , scope, address leases and right click to each one and add to reservation