من وجهة نظرك ايه اكتر ميزة فى قسم ميكاترونكس ؟

تم إضافة السؤال من قبل reham moustafa gamal abdallah , Technical Systems engineer and CEO Assistant , Gaim company
تاريخ النشر: 2016/04/24
reham moustafa gamal abdallah
من قبل reham moustafa gamal abdallah , Technical Systems engineer and CEO Assistant , Gaim company

هل لا يوجد اى ميزة فى قسم ميكاترونكس ؟ طب ليه مفتوح لحد دلوقتى و الاقبال عليه بيزيد من الطلبة

احمد محمود احمد  سالمان
من قبل احمد محمود احمد سالمان , CERTIFIED HEAVY EQUIP. MECHANICAL ENGINEER , MANTRAC EGYPT - CAT

سبق و ان اثير هذا التساؤل وتم توضيح ان هذا التخصص يشتمل على ثلاثة فروع هى الميكانيك والالكترونيات والكهربية  وهو بذلك اشمل وهو مطلوب فى سوق العمل لهذا السبب.

Gaber Boraey
من قبل Gaber Boraey , Maintenance Engineer , lamps for lighting systems

ان مجالات عمله كثيرة و متنوعة يعطيك فرصة افضل فى الحصول على وظيفة و يسهل عليك ده طبعا فى بداية مشوارك المهنى كمهندسه ميكاترونيكس

أرجو منكم الانتباه إلى شيء مهم جدا

وهو أن تخصص ميكاترونكس يدرس بالأساس وحدات التحكم

وبالتالي فهو ليس دراسة كل الأقسام معا